+ A | - a | Нулиране

За насЗА НАС:

Ние разбираме, че дейността на всяка една просперираща фирма е във възможността за нейната гъвкавост, бързо и качествено да отреагира на променящата се икономическа обстановка. Ето защо екипа на сайта се стреми да предостави професионални и компетентни правни услуги.

Екипът на сайта се състои от адвокати и юристи, които притежават широк практически опит в областта на българското гражданско и наказателно право - за по-подробна информация относно професионалния им опит и квалификация може да прочетете тук.

Екипа на сайта притежава значителен опит и практика в следните дейности: Дружествено и Търговско право; Данъчно право; Облигационно право; Конкурентно право; Банково право; Чуждестранни инвестиции; Трудово право; Брачни договори; Процесуално представителство; Изпълнителен процес и Медиация; Авторски и сродни права, марки, дизайни, изобретения, полезни модели, географски означения, ноу-хау.

Екипа на сайта предоставя възможност за извънсъдебно разрешаване на спорове, чрез медиация в Център за извънсъдебно разрешаване на спорове „Всички печелят”. Нашите адвокати и юристи са обучени медиатори и вписани в Единия регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието.

Основната цел на екипа на сайта е да предостави в пълен обем висококвалифицирано правно и счетоводно обслужване на юридически и физически лица.

Независимо от факта, че всеки от екипа е с определена насоченост и компетентност, при поставянето на задача се формира екип от специалисти, който да предостави своевременен и точен отговор на всеки поставен от Вас въпрос или казус.При нас основния принцип е "БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО”Ако може да сме Ви полезни в други области на правото,не се колебайте свържете се с нас – КОНТАКТИ
 10.0 - 4 votes 

Коментарите са спрени
© 2007- 2012
Pravoconsult.com
Всички Права Запазени

Създадено от: troyanbg.comВреме за изпълнение:0.1403 сек.,0.0212 от тях за заявки.